Hoewel benor beton binnen de woningbouw steeds vaker gebruikt wordt, blijft er toch ook nog altijd vraag naar beton op samenstelling. Beton op samenstelling wordt gekozen op basis van de hoeveelheid en keuze van cement die de klant wenst. Afhankelijk van de toepassing kunnen de granulaten bepaald worden. Kies reeds bij uw bestelling van beton op samenstelling voor een verhoogde vloeibaarheid (S4), zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. De vloeibaarheid verhogen door toevoeging van water is nadelig voor de kwaliteit, sterkte en duurzaamheid van het beton.
Om ons beton op samenstelling te versterken kunt u naast de traditionele wapeningnetten ook gebruik maken van staalvezels of staaldraadvezels die goedkoper zijn in aankoop en plaatsing dan de wapeningnetten. De staalvezels die wij gebruiken in ons beton op samenstelling zijn de staalvezels van het merk Dramix. Deze staaldraadvezels hebben een hoge treksterkte en hebben een optimale chemische verankering. De goede prijs/kwaliteitsverhouding maakt van deze staaldraadvezels op vandaag een populaire keuze.
Al onze producten binnen het gamma beton op samenstelling beschikken over de nodige certificaten die aantonen voor welke toepassingen ze in aanmerking komen. Vraag ze gerust op bij onze betonafdeling.

Picture 3