Ook dakfolies vormen een belangrijk onderdeel van uw dak. Daarbij kunt u kiezen uit twee types dakfolies, namelijk onderdakfolies en dakschermfolies (dampscherm):

- onderdakfolies: Binnen de bouw is er een sterke tendens naar het gebruik van foliemateriaal als onderdaktoepassing (en dit ten koste van plaatmaterialen zoals menuiserite en biplex). Het Delta-gamma is al tientallen jaren trendsetter op het gebied van onderdakfolies. Delta is zelfs Europees marktleider.
Uit het volledige gamma onderdakfolies biedt Bouwmaterialen Vinckier u onder andere volgende lijnen aan: delta vitaxx plus, delta maxx plus en delta façade plus.

- dakschermfolies (dampscherm): Een dampscherm is een folie met een hoge dampdiffusieweerstand. Een dampscherm voorkomt dat het vocht van het natte bouwdeel in het droge deel trekt. Bouwdelen kunnen tijdelijk vochtig zijn, zoals een net gestorte cementdekvloer, of permanent vochtig zijn, zoals een stenen vloer op vaste grond.  Uit het volledige gamma dakschermfolies biedt Bouwmaterialen Vinckier u onder andere volgende lijnen aan: owoflam B1 en delta reflex plus.

Voor meer informatie over dakfolies kunt steeds bij ons terecht.

Picture 3