Van het leven genieten begint thuis. In een warm, gezellig en persoonlijk kader. Al meer dan 70 jaar helpen wij u om uw thuisgevoel naar een hoger niveau te brengen. Als familiebedrijf. Als vakmensen. Maar ook als smaakmakers. Met een bijzondere passie voor ons vak.

Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten vindt u bij ons alles onder één dak: van ruwbouw tot afwerking. Een enorme meerwaarde van ontwerp tot coördinatie, uitvoering en oplevering:

– Uw volledige interieur wordt naadloos op elkaar afgestemd met een bijzonder samenspel van materialen.
– U heeft slechts één aanspreekpunt tijdens de uitvoerende fase.
– En – ook erg belangrijk – door het centraliseren van uw aankopen geniet u van uiterst scherpe prijzen.

In een gepersonaliseerd kader nemen we de tijd om samen uw plannen te bekijken, om advies te geven en om u wegwijs te maken in onze wereld van bouwmaterialen. Onze 1500m2 grote toonzaal herbergt een assortiment ruwbouwmaterialen, tegels, natuursteen, haarden en afwerkingsproducten dat in West-Vlaanderen uniek is in omvang en selectie. Daarnaast beschikken we ook over een bijzonder breed assortiment gereedschap, onderhoudsproducten,… voor het uitvoeren van de werken.

Met vijftien professioneel uitgeruste vrachtwagens beschikken we over een snelle en betrouwbare transportservice. En met onze eigen betoncentrale en moderne natuursteenzagerij garanderen we kwaliteit, flexibiliteit en een stipte levering.

Doorheen de jaren hebben we een omvangrijke en gevarieerde klantenkring opgebouwd. Niet alleen particulieren, maar ook aannemers, architecten en bouwpromotoren doen graag beroep op onze diensten. Zij weten dat esthetiek en know-how bij ons versmelten. Samen maken we uw bouwdromen werkelijkheid.