Nieuwe bouwshop

Sinds maandag 11 september kunt u terecht in onze nieuwe bouwshop. U vindt er een ruim aanbod aan gereedschap, onderhoudsproducten, tapes, silicones, kledij, ect.

Onze bouwshop is elke werkdag open van 7u tot 12u en van 12u30 tot 17u30. Op zaterdag zijn onze deuren geopend van 8u tot 12u.

U bent er alvast welkom!

OPENDEURWEEKEND 26, 27, 28 MAART Geniet nu van onze paasacties!

De lente hangt in de lucht en dat inspireert tot actie. Of het nu binnenshuis of buitenshuis is – met de eerste zonnestralen komt ook de zin terug om ons interieur onder handen te nemen. Trouw aan haar traditie houdt Bouwmaterialen Vinckier ook dit jaar opendeurdagen tijdens het Paasweekend. Geniet van uitzonderlijke promoties op vloer- en wandtegels en siergrind voor uw tuin. Wie voor 31 maart zijn gas- of houthaard bestelt, krijgt bovendien een outdoor vuurkorf van het gerenommeerde Metalfire cadeau. Een schitterend designobject waaraan u ongetwijfeld veel plezier zult beleven. Laat deze unieke kans niet liggen!

 

 

CONCRETE LCDA – Creatief met lichtbeton

Op zoek naar een stérke, architecturale statement voor uw woning of die van uw klanten? Beton is een zeer eigentijds, mineraal materiaal met een luxueuze uitstraling. Concrete LCDA is leider op gebied van vezelversterkte betonnen interieurs en hedendaags meubilair. Het bedrijf maakt gebruik van een unieke techniek die betonnen panelen lichtgewicht, gemakkelijk te snijden en te installeren maakt. De mogelijkheden met de producten van Concrete LCDA zijn eindeloos…
LEES VERDER “CONCRETE LCDA – Creatief met lichtbeton”

PARKET Nieuwe collectie nu te bezichtigen in de toonzaal

Een houten vloer brengt een bijzondere charme in huis. Zeker in symbiose met natuursteen en keramiek staat parket of laminaat voor een unieke esthetiek. Hedendaags en gezellig. Als specialist in vloer- en wandbekleding gaan wij voor u steeds op zoek naar de topproducten op de markt. Wij vertalen een grenzeloze passie voor hout in prachtige vloer- en wandcreaties voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Ontdek het nieuwe gamma nu in onze showroom.