Veiligheid is in onze huidige samenleving een basisbehoefte geworden. De tuin is een uitlaatklep waar zowel kinderen als dieren hun energie kwijt kunnen. Het is dan ook normaal dat we deze omgeving op een stijlvolle, veilige en discrete manier willen afbakenen. Tuinafsluitingen zijn dus een must.

Samen met Betafence vinden we voor ieders eisen, smaak en stijl een tuinafsluiting op maat. Met Betafence is uw tuin omringd met de beste zorgen: de kwaliteit en de service van de belangrijkste producent van staaldraadomheiningen. Betafence staat garant voor een enorme expertise, een superieure, technologische knowhow en een decennialange ervaring. Kies je voor een klassieke omheining, een aangepaste poortstructuur of een totaalconcept op maat? Betafence heeft steeds de tuinafsluitingen die beantwoorden aan de strengste duurzaamheids-, kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Het uitgebreide Betafence assortiment omvat tuinafsluitingen en tuinomheiningen in alle maten, vormen en soorten. Bij Bouwmaterialen Vinckier kunt u terecht voor al deze tuinafsluitingen. De toppers uit ons gamma zijn Bekafor classic, Bekafor prestige, Decofor, Zenturo, Bekazadur 2D, Pantanet en Plasitor.

Picture 3