Bij Bouwmaterialen Vinckier kunt u terecht voor een kleinschalige benor waterzuiveringsinstallatie in beton. Deze waterzuiveringstank biedt tal van voordelen:
- Geringe exploitatiekosten:
Veel bedrijven rekenen voor de slibruiming bij particulieren tot 75 €/m³ aan. Bij een klassiek, kleinschalig actief slib waterzuiveringsstation wordt gemiddeld met een slibproductie van 700 liter per inwoner per jaar gerekend. Met onze waterzuiveringsinstallatie met de Picobells wordt de slibproductie gereduceerd tot ongeveer 170 liter per inwoner per jaar. De kosten voor slibruiming van een gezin met 4 personen worden dankzij de waterzuiveringstank dus gereduceerd van ongeveer 210 € per jaar tot circa 50 € per jaar. Bijgevolg wordt ook de frequentie van de slibruiming gevoelig verminderd, zodat de eindklant het systeem minder snel hoeft te laten ledigen.
- Veilig en makkelijk:
Er is geen elektriciteit binnenin de waterzuiveringsinstallatie. Alle elektrische componenten bevinden zich buiten de waterzuiveringstank. In het waterzuiveringsstation wordt het technische gedeelte geregeld door middel van perslucht. Dit is zowel bedrijfszeker als onderhoudsvriendelijk. Ook vervelende storingen worden hierdoor grotendeels uitgesloten.
- Met i-Clear Sturing:
Bij de ontwikkeling van dergelijke gecertificeerde, kleinschalige waterzuiveringsinstallatie wordt er bijzonder veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van een eenvoudige en overzichtelijke bediening voor het sturingssysteem van de waterzuiveringstank.
De sturing van het waterzuiveringsstation is ook verkrijgbaar in PLC-versie en eventueel uitbreidbaar met meerdere pompen, GSM-module,…

Picture 3