Een klassieke, maar goede keuze is het gebruik van dakpannen. Bij Bouwmaterialen Vinckier kunt u terecht voor dakpannen van:

- Eternit: Eternit heeft een groot aanbod met keramische dakpannen, kleitegelpannen en zes verschillende modellen betondakpannen. (www.eternit.be)

- Koramic: Het bijzonder uitgebreide en gevarieerde gamma kleidakpannen van Koramic omvat 26 modellen. Bij Koramic vindt u alles – van de kleine tegelpannen waarvan er 66 stuks per m² nodig zijn tot de zeer grote dakpannen waarvan er slechts 8 stuks per m² nodig zijn. (www.koramic.com)

- Monier: Monier ontwerpt en produceert alle dakpannen en toebehoren zelf. Op die manier worden alle onderdelen die noodzakelijk zijn om tot een goed werkend dak te komen perfect op elkaar afgestemd. (www.monier.be)

- SVK: Het dakpannengamma van SVK bestaat zowel uit keramische dakpannen als uit betonpannen. De keramische dakpannen zijn verkrijgbaar in gegolfde en platte dakpannen. De betonnen dakpannen zijn enkel gegolfd te verkrijgen. (www.svk.be)

- Terreal: Terreal biedt een rijk geschakeerd kleurenpalet en een ruime keuze aan hulpstukken voor een volledige dakbedekking van gebakken aarde. (www.terreal.be)

Picture 3