Voor wie bouwt of verbouwt, is de keuze van de gevelstenen uiterst belangrijk. De gevelstenen bepalen immers het uitzicht van uw woning. U hebt de keuze uit heel wat kleuren en formaten. U vindt bij ons gevelstenen die tradioneel zijn van look of net zeer hedendaags, in alle denkbare tinten en formaten én met de hoogste kwaliteitsgaranties.

Bij Vinckier kunt u terecht voor gevelstenen van volgende fabricanten:

  • Floren: De firma Floren vervaardigt haar gevelstenen uit pure Kempische kleisoorten die soms gemengd worden met additieven om speciale kleuraccenten te bekomen. (www.floren.be).
  • Steenfabriek De Rijswaard produceert jaarlijks meer dan 125 miljoen uiterst kwalitatieve bakstenen voor de woningbouw en utliteitsbouw, en dit zeer budgetvriendelijk! De meer dan 160 sorteringen staan bekend om hun duurzaamheid, kleurvastheid en maatvastheid. (www.rijswaard.be).
  • Rôben: De Duitse firma Röben heeft een ruim aanbod aan gevelstenen die stuk voor stuk gemaakt worden uit Duitse klei. (www.roeben.com) 
.
  • Vande Moortel: Vande Moortel maakt voor zijn op en top Belgisch product gebruik van de nieuwste technologieën en schenkt veel zorg en aandacht aan het bewaren van het typische karakter van de gevelstenen. (www.vandemoortel.be).
  • Vandersanden: Vandersanden creëert kwaliteitsgevelstenen voor een architectuur die uitdrukking geeft aan schoonheid en een persoonlijke look voor uw woning.  (www.vandersanden.be).
  • Wienerberger: De firma Wienerberger heeft op vandaag het grootste aanbod aan uit klei vervaardigde gevelstenen op de markt. Wienerberger legt het zichzelf en zijn medewerkers op om alle kleiputten na ontginning weer op te vullen en ze voor alternatieve gebruiksmogelijkheden te bestemmen. Zo beantwoordt Wienerberger naast het leveren van een kwalitatief product ook aan de milieuverwachtingen. (www.wienerberger.be).

Picture 3