Vloeichape is een kwalitatieve chape met hoogwaardig gips als bindmiddel. Vloeichape is een voorgemengde, kant-en-klare, droge mortel. Op de bouwplaats zelf wordt enkel nog schoon water aan de vloeichape toegevoegd. Vloeichape is machinaal te verpompen, zelfnivellerend en ligt na het ‘bezemen’ volledig waterpas. Bovendien bezit vloeichape een hoge druksterkte en buigtreksterkte. Vloeichape is hierdoor ook geschikt voor houten contructies. Vloeichape kan toegepast worden vanaf 3 cm, is na ongeveer 16 uur beloopbaar en na 3 dagen belastbaar. Na volledige droging vormt vloeichape een geschikte onderlaag voor alle gebruikelijke bekledingen.
VOORDELEN VAN VLOEICHAPE
- Met vloeichape heeft u in een mum van tijd vaste grond onder de voeten
- Vloeichape is reeds na 24 uur beloopbaar
- Vloeichape is uitermate geschikt wanneer men de dag nadien verder wenst te werken aan sanitair, elektriciteit,… Kortom: met vloeichape komt een snelle afwerking van uw bouw niet in het gedrang
- Vloeichape wordt als droge mortel in silo op de bouwplaats aangeleverd. Een transporttechniek waarmee u verlies vermijdt, de bouwplaats net houdt en het milieu spaart.

Om u nog beter van dienst te zijn, beschikt Bouwmaterialen Vinckier over meerdere afzetsystemen om de silo met vloeichape op uw werf te plaatsen.

Picture 3