Sidings zijn als gevelbekledingssysteem zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Sidings zijn ideaal voor het vernieuwen, herstellen of opfrissen van uw buitenmuren. Bovendien zijn sidings vorst- en UV-bestendig. En ze hebben als extra voordeel dat ze ook erg onderhoudsvriendelijk zijn. Sidings zijn de perfecte keuze voor wie houdt van een eigentijdse uitstraling.

c-1 cedral

In welke stijl (modern of traditioneel) u ook bouwt of verbouwt, uw gevel straalt met de sidings ‘c-1 cedral’ van Eternit. De sidings c-1 cedral hebben immers een elegante, natuurlijk ogende structuur en komen in een ruim gamma frisse, aantrekkelijke kleuren. Met de sidings c-1 cedral bent u steeds weer zeker van een professioneel resultaat ongeacht het soort toepassing.

De sidings c-1 cedral zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

- Sidings Cedral Classic met de bekende cederhoutstructuur
- Sidings Cedral Smooth met een vlakke, gladde coating

De sidings c-1 cedral gevelstroken zijn verkrijgbaar in 22 hedendaagse kleuren. Tussen deze kleuren zijn er ook houtkleuren die voor een warm en natuurlijk effect zorgen.

De voordelen van sidings c-1 cedral zijn:

- Brandveilig
- Eenvoudig te plaatsen
- Milieuvriendelijk
- Onderhoudsvriendelijk
- Onrotbaar
- Vormvast
- Vorstbestendig en waterbestendig

Meer info over sidings c-1 cedral kunt u krijgen op www.eternit.be of bij ons in de toonzaal.

c-2 operal

Sidings c-2 operal zijn onderhoudsvriendelijke, rotbestendige, vormvaste en waterbestendige platen die uitermate geschikt zijn voor de bekleding van dakranden en geveldelen. Sidings c-2 operal garanderen een zorgeloze en feilloze afwerking van grote en kleine geveldelen. Sidings c-2 operal zijn volledig afgewerkte producten met gefacetteerde rand. De sidings c-2 operal behoeven geen nabehandeling. Ze worden toegepast voor de afwerking van dakkapellen, dakoversteken, dakranden en geveldelen.

Sidings c-2 operal zijn verkrijgbaar in een uitgebreid gamma met 18 verschillende kleuren dat gelijklopend is aan het aanbod van de sidings c-1 cedral. Hierdoor wordt het combineren van de sidings een creatief spel met een optimale harmonie tussen dakranden en gevel als resultaat.

De voordelen van de sidings c-2 operal zijn:

- Eenvoudige montage
- Gefacetteerde en gecoate randen: geen nabewerking nodig op de werf
- Rotbestendig
- Vormvast

Meer info over sidings c-2 operal vindt u op www.eternit.be of bij Bouwmaterialen Vinckier.

Picture 3