Bouwmaterialen Vinckier; alles voor het betere bouwen.

Bouwmaterialen Germain Vinckier nv, gevestigd in Diksmuide, is een sterke regionale toeleverancier voor de bouwsector en al meer dan 70 jaar actief in de sector. Wij zijn vooral gekend voor bouwmaterialen, stortbeton, pleistersilo’s en vloeren. Daarnaast kennen wij een sterke groei in de afdeling natuursteen alsook in de plaatsing van architecturale open haarden (o.a. verdeler van het Belgisch topmerk Metal Fire).

We hebben onze eigen plaatsingsdienst en beschikken over heel wat vrachtwagens om uw bouwmaterialen te leveren.

Met ons uitgebreide assortiment bieden wij veel méér dan enkel het standaard gamma bouwmaterialen. Ook voor de betere bouwproducten en exclusieve materialen zoals natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij onderscheiden wij ons door het leveren van kwaliteit tegen een correcte prijs.

Wij bedanken onze leveranciers die dit magazine mede mogelijk hebben gemaakt. Ook danken wij onze klanten voor hun jarenlange vertrouwen. Onze waardering gaat ook uit naar ons vakkundige en dynamische team, dat het fundament vormt van onze bouwmaterialenhandel. Samen gaan wij graag de uitdaging aan om de komende jaren verder te werken aan het succes van onze onderneming.

Carlos Vinckier
Pieter Vinckier
Thomas Vinckier
De directie

De pijlers van ons succes

Flexibel en betrouwbaar

Het vakkundige team van Bouwmaterialen Vinckier biedt het antwoord op elke bouwkundige vraag. Creativiteit en techniek gaan daarbij hand in hand. Door  producten van topkwaliteit te combineren met een onderbouwd advies, is de klant altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat.

Het paradepaardje van Bouwmaterialen Vinkier is de 1.500 m² grote toonzaal, die te boek staat als één van de meest aantrekkelijke showrooms in heel   West-Vlaanderen. Deze is hoofdzakelijk ingericht met het brede assortiment vloeren van diverse typen, uiteenlopend van parket tot laminaat en van  keramische tegels tot natuursteen

Snelle service

Voor aannemers is een perfecte logistieke planning van het bouwproces van wezenlijk belang. De snelle en betrouwbare transportservice van Bouwmaterialen Vinckier, bestaande uit maar liefst vijftien professioneel uitgeruste vrachtwagens, staat garant voor een stipte levering van bouwmaterialen. Mede dankzij de moderne natuursteenzagerij en de eigen betoncentrale heeft het bedrijf alles in eigen hand.

Bovendien heeft Bouwmaterialen Vinckier een eigen plaatsingsdienst voor vloeren, natuursteen producten en open gashaarden. Hiermee is een optimale flexibiliteit gewaarborgd.

Hecht team

Bouwmaterialen Vinckier beschikt over een hecht team van circa vijftig medewerkers. Deze dynamische en enthousiaste equipe blijft continu op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van bouwmaterialen. Zodoende krijgt de klant altijd een up-to-date advies.

Persoonlijke benadering

Bouwmaterialen Vinckier is een toonaangevende bouwmaterialengroothandel, maar heeft altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Een persoonlijke benadering van de klant staat voorop. Dankzij de korte communicatielijnen en het buitengewoon brede assortiment is het bedrijf in staat om adequaat in te spelen op specifi eke wensen. Daar kunt u als klant op bouwen!