Bij Bouwmaterialen Vinckier vindt u alle hulpstoffen voor beton. Argex Met Argex lichtbeton kiest u voor een echt pluimgewicht dat vier maal lichter is dan de traditionele uitvullingen in beton of zandcement. Daardoor is Argex isolerend lichtbeton veel gemakkelijker te verwerken dan de traditionele uitvullingen. Voor meer info over Argex kan u terecht bij ons of op www.argex.be Betopor isolatiebeton Betopor isolatiebeton is een ultralichte, isolerende mortel op basis van fijne EPS korrels die ontwikkeld werd door de firma Verpola.
Betopor isolatiebeton wordt gebruikt voor het uitvullen van vloeren en platte daken. De speciaal behandelde korrels zijn zeer gelijkmatig en alle fijne stof is verwijderd. Dit maakt van Betopor isolatiebeton het ideale product voor een isolatiechape die voldoet aan de geldende EPB-normering. Voor meer info over Betopor isolatiebeton kan u terecht bij ons of op www.verpola.be Curing Compound NT Curing Compound NT is een nabehandelingsmiddel op basis van hoogwaardige harsen dat is aangewezen als nabehandeling van zowat alle betonsoorten die in hun plastische fase rechtstreeks onderhevig zijn aan atmosferische invloeden.
Curing Compound NT beschermt jong beton tegen regen en tegen agressieve invloeden van onder andere dooizouten of ontijzelingsproducten. Curing Compound NT wordt vooral gebruikt op wegenbeton, laadkaaien, buitenvloeren en ander buitenwerk in beton. Dramix RC-65/60-BN & Dramix Duo 100 Dramix helpt u elke dag om uw deadline te halen. Betonwapening met staalvezels van het merk Dramix is een succesvol alternatief voor het traditionele en tijdrovende plaatsen van wapeningsnetten. Onze betonafdeling helpt u graag verder met meer info over Dramix. Fibril - De versterkingsvezel voor de chape in licht beton Fibril is een polypropyleenvezel die bij een kleine dichtheid een grote breuksterkte en slijtvastheid vertoont in de versteviging van zwevende chapen.
Een toevoeging van 900 gram Fibril vezels per m3 beton volstaat om de scheurvorming in het microstadium te stoppen. Miljoenen vezels zorgen ervoor dat er telkens als het ware een brug wordt geslagen daar waar zich een scheur dreigt te ontwikkelen. Fibril geeft betere resultaten dan de klassieke krimpnetten dankzij de zeer fijne driedimensionale verdeling en is goedkoper omdat er geen plaatsingskosten zijn. Polyquartz - Slijtlaag voor industriële dekvloeren Polyquartz wordt gebruikt voor het slijtvast maken van monolitisch afgewerkte industriële vloeren op basis van cement. Dit gebeurt door het instrooien van een gebruiksklaar kwartsmengsel (Polyquartz). Onze betonafdeling helpt u graag verder met meer info over Polyquartz.

Picture 3