U mag voor uw oprit, terras of tuinpad de mooiste stenen gebruiken… Maar wanneer de afwerking te wensen over laat, gaat het totaaleffect verloren. Daarom heeft Bouwmaterialen Vinckier verschillende boordstenen, palissades en paliranden in zijn gamma.

Met palissades kunt u bovendien kunt ook hoogteverschillen in uw tuin opvangen of een bloemperk aanleggen. Indien u met verschillende kleuren en diverse palissades of boordstenen werkt, accentueert u creatieve legpatronen.
Houd er bij de plaatsing rekening mee dat palissades en boordstenen één derde van de totale hoogte in de grond gezet moeten worden! Door een waterdichte folie te plaatsen tussen de grond en de palissade voorkomt u waterdoorsijpeling. Hierdoor voorkomt u naast het ontstaan van lelijke vlekken ook dat de boordstenen, palissades en paliranden groen worden.
Bij Bouwmaterialen Vinckier kunt u terecht voor: rechte boordstenen, maaiboorden, rechthoekige paliranden, ronde paliranden, getrommelde palissades en rechthoekige palissades.

Picture 3